Hun er en af 25 medarbejdere i Royal Greenlands forskellige enheder på kysten, Nuuk og administrationskontoret i Svendstrup, der har taget imod tilbuddet om, at arbejde som frivillig i AWG.

Royal Greenlands Nanoq- sponsorat til Arctic Winter Games 2016 indebærer blandt andet betalt uges arbejde i AWG for 50 ansatte i Royal Greenland. Da 25 medarbejdere tilmeldte sig som frivillige i AWG blev disse tilbudt, at arbejde i mere end én uge.

Derfor skal flere medarbejdere i Royal Greenland der arbejder som frivillige i AWG arbejde en uge før og under AWG, imedens andre skal arbejder under og en uge efter AWG. Enkelte medarbejdere på hovedkontoret i Nuuk har valgt at arbejde som frivillige én enkelt dag under AWG.

Møder positive og hjælpsomme mennesker

Fire medarbejdere i Royal Greenlands administrationskontor i Svenstrup har taget imod tilbuddet om at arbejde som frivillige under Arctic Winter Games i Nuuk.

Susanne Overgaard der er i Grønland for første gang valgte at tage imod tilbuddet om at arbejde i AWG i to uger. Hun var godt i gang med at samle senge til de unge AWG atleter, da vi mødte hende på Atuarfik Samuel Kleinschmidt - ASK.

- Sammenholdet i blandt de frivillige er rigtig godt og vi hjælper hinanden. Jeg er imponeret af al den venlighed og hjælpsomhed jeg møder overalt i Nuuk. Som eksempel oplevede jeg, at en ekspeditrice i en skotøjsforretning henviste mig til en billigere konkurrent, da jeg ville købe sko. Det var aldrig sket i Danmark. Så jo, i bor i et flot land med hjælpsomme og smilende mennesker, siger Susanne Overgaard, der skal arbejde i AWG som frivillig frem til AWG slutter.

Royal Greenland personale fra kysten og Svenstrup får deres rejse betalt via Royal Greenlands sponsorat til AWG, men de får ikke betalt dagpenge, - og de sørger selv for kost og logi under opholdet i Nuuk.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: John David Eriksen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet