Cecilie Jensen der til dagligt arbejder som logistik assistent i Svenstrup arbejdede som frivillig under Arctic Winter Games 2016 sammen med 24 andre af Royal Greenlands medarbejdere der tilmeldte sig som frivillige under AWG.

Cecilie Jensen valgte at arbejde før-og under AWG og startede dermed at arbejde i AWG nogle dage forinden de første AWG sportsatleter ankom til Nuuk. Hun arbejdede flere steder. Blandt andet var hun med til at samle senge til de unge sportsatleter. Senere sad hun i administrationen, hvor hun var med til at koordinere de frivillige. Til sidst var hun major i de unge sportsatleters sovesalene i Hans Lynge Skolen.

12 timers arbejdsdage

- Jeg havde seks intense arbejdsdage under AWG. De tre af dagene arbejdede jeg i 12 timer om dagen. Under arbejdet med at koordinere de frivillige var udfordrende fordi vi manglede frivillige der ikke dukkede op til deres vagter og vi skulle finde andre der kunne komme. Men, selv om vi manglede frivillige, så fik vi det bedste ud af det, fordi vi hjælp hinanden, fortæller Cecilie Jensen og fortsætter:

- Jeg arbejdede også som major på en af skolerne, hvor børnene og de unge boede. Her fik jeg en fin kontakt til de unge mennesker. De rodede vildt i deres sovesale, men de var søde og opførte sig pænt. Børnene roste os frivillige og udtrykte at de havde fået en god oplevelse i Nuuk.

Cicilie Jensen der var i Grønland for første gang fortæller, at hun fik mange gode oplevelser under sit arbejde som frivillig i AWG, men hun og de andre frivillige fra Svendstrup fik også andre uforglemmelige oplevelser under deres ophold i Nuuk.

- Vi var på en sejltur inde i fjorden. Det var en fantastisk tur, hvor vi fik set bygden Kapisillit. Grønland er fascinerende og jeg har ikke fået nok, derfor håber jeg på, at jeg kan komme til Grønland igen, siger Cecilie Jensen der er rejst tilbage til Danmark i dag tirsdag.

Royal Greenland Nanok – sponsorat til AWG indebar blandt andet 50 medarbejdere i arbejde som frivillige under AWG. 25 frivillige medarbejdere fra Royal Greenland tilmeldte sig som frivillige. Derfor fik flere medarbejdere mulighed for at arbejde i to uger før-og under AWG, mens andre arbejdede under-og efter AWG. Fire medarbejdere i Royal Greenlands administrations kontor i Svenstrup tilmeldte sig som frivillige, hvoraf Cecilie Jensen var én af dem.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: John David Eriksen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet