De to kvinder repræsenterede Royal Greenland der er en af hovedsponsorerne i AWG 2016.

Sara Heilmann og Ane Lynge uddelte i alt 27 medajler hver til guld, sølv og bronzevinderne hos både pigerne og drengene i Snowshoing konkurrencerne i AWG.

- Royal Greenland har seks medarbejderrepræsentanter samt bestyrelsesmedlem Sara Heilmann der repræsenterer Royal Greenland i forskellige arrangementer i AWG 2016. Det var i den forbindelse at Sara Heilmann og jeg uddelte medaljer til vinderne i Snowshoing konkurrencerne, siger Ane Lynge.

Royal Greenland sponsorerede blandt meget andet også 9.000 snack- poser i 50 grams poser med vintertørret torsk til sportsatleterne under AWG 2016. Ane Lynge fortæller, at hun i forbindelse med overrækkelsen af medaljerne fik god respons på snack - poserne med vintertørret torsk.

- Det blev inden uddelingen af medaljerne meddelt hvem vi repræsenter. Efter medaljeoverrækkelsen fik vi henvendelser fra deltagere under AWG der takkede og fortalte os, at snack- poserne med tørfisk smagte godt, fortæller Ane Lynge.

De unge guldvindere i Snowshoing fik også en ekstra gave, da Royal Greenlands repræsentanter gave dem pins med Royal Greenlands logo på.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: John David Eriksen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet