Fællesgymnastikken giver ikke bare medarbejderne en sundere krop, det skaber også arbejdsglæde og fælleskabsfølelse.

Fællesgymnastikken der startede i oktober måned foregår i alle arbejdsdage, også søndage, og foregår midt inde i produktionsrummet.

Gør en forskel

- Jeg og mine kolleger på fabrikken er meget begejstrede for vores fællesgymnastik. Alle har udtrykt, at det skaber fællesskab og en gladere arbejdsdag. Og naturligvis har vore kroppe godt af de øvelser vi udøver, fordi vi arbejder i bestemte arbejdsstillinger - nogle med tunge løft – i otte ni timer om dagen, siger tillidsmand og koordinator på Royal Greenlands fabrik fabrikken i Kangaatsiaq Aqqaluk Martin Lynge, der instruerer sine kolleger i fællesgymnastikken.

Aqqaluk Martin Lynge instruerer sine kolleger efter en vejledning. Senere vil han indøve andre øvelser i fællesgymnastikken, blandt andet ben øvelser.

- Selv om fællesgymnastikken med strækøvelser med en elastik kun varer mellem fem og ti minutter, gør det en forskel, kan jeg selv mærke på min krop. Jeg er mere glad og min krop er smidigere i løbet af dagen. Derfor kan jeg kun anbefale andre fabrikker og andre arbejdspladser til at indføre fællesgymnastik på arbejdspladsen. Det skaber ikke bare en sundere krop, det skaber også arbejdsglæde og fælleskabssfølelse, siger Aqqaluk Martin Lynge.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: Carl Hansen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet