Royal Greenland slår igen i år dørene op for publikum på Kulturnatten på lørdag den 21. januar.

Du kan i år på Kulturnatten i Royal Greenland blandt andre gode oplevelser- også for ganen- komme med på en rundvisning på trawleren Tuugaalik, der vil tage imod gæster i Nuuk på Gamle Atlantkaj fra klokken 15:00 til 19:00

Kulturnatten i Royal Greenland byder blandt andre spændene oplevelser -også for ganen-på mulighed for at indhente oplysninger om uddannelsesmuligheder i Royal Greenland, koncert med sangerinden Nina samt deltagelse i forskellige konkurrencer med mulighed for at vinde præmier med alt godt fra havet. Børnene kan igen i år deltage i en tegnekonkurrence og prøve at vinde præmier med en fiskedam.

Royal Greenlands gæster vil blive budt på kokkens varme suppe og pindemadder på hovedkontoret og få mulighed for at smage på produkter fra Royal Greenland, inden de deltager i enten rejepilnings-eller fileterings konkurrencerne på fabrikken, hvor præmierne er rejer, krabber eller Royal Greenland nye torskefiletprodukt Nutaaq Cod.

Tredje gang

Det er tredje gang Royal Greenland slår dørene op for publikum under Kulturnatten i Nuuk. Og ligesom de forrige år, kan besøgende deltage i en Tip 13 konkurrence, der i år er fornyet. Gæsterne kan samle points til Tip 13 via informationer der hænger i blancher i hovedkontoret, fabrikken samt M/tr Tuugaalik. Det vil være muligt at scanne de forskellige oplysninger til Tip 13 konkurrencen på mobilen, så man imens man får en kop kaffe eller spiser husets varme suppe kan løse spørgsmålene og få mulighed for vinde gode præmier. Hovedpræmien i Tip 13 konkurrencen er en kasse rejer, en kasse krabber og en kasse Nutaaq Cod. 2.præmien er en kasse rejer samt en kasse Nutaaq Cod, imens 3. præmien er en kasse Nutaaq Cod.

Sangerinden Nina synger for vore gæster fra klokken 15:30 til klokken 17:30 på hovedkontoret i Qasapi 4.

Royal Greenlands fabrikker i Maniitsoq og Upernavik vil også byde besøgende velkommen på Kulturnatten 2017.

Du kan se Royal Greenland kulturnat program her:

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: RG

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet