Royal Greenlands hjemmemarked sponsorerede vintertørrede fisk og rejer til Meeqqat Ikiortigit's påskearrangement for udsatte børn og deres familier i Frivillighuset i Nuuk den 14. april 2017.

- Vi fra Meeqqat Ikiortigit og de deltagende familier med børn er meget taknemmelige for, at Royal Greenland kunne sponsorere tørfisk og rejer til vort påskearrangement i Frivillighuset i Nuuk, siger frivillig i Meeqqat ikiortigit, Rebekka Olsvig.

Rebekka Olsvig og andre frivillige fra Meeqqat Ikiortigit i Nuuk, arrangerer forskellige aktiviteter for børn og familier der opholder sig i Nuuk i forbindelse med behandling igennem familiecenteret i Kommuneqarfik Sermersooq.

- Vi arbejder frivilligt og alle vore arrangementer for udsatte børn og deres familier er sponsorerede. Derfor er vi meget taknemmelige for de sponsorater vi får. I den forbindelse udleverer vi diplomer til alle der støtter os i vort arbejde med udsatte børn og deres familier, siger Rebekka Olsvig, der har arbejdet som frivillig for Red Barnet og nu i lokalforeningen Meeqqat Ikiortigit i Nuuk i over 20 år.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: Meeqqat Ikiortigit

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet