Kurset i ledertræning i Maniitsoq blev afholdt i samarbejde med Nanoq Akademi, der tilbyder kurser i ledertræning for organisationer og afdelinger.

Kurset i ledertræning giver indsigt i ledelse og optimerer lederkompetencer. Ledelsestræningskurset behandler indsigt i ledelse via spændende ledelsesværktøjer.

Givende kursus

Én af deltagerne under ledertræningskurset i Maniitsoq, Arona Levisen, der til dagligt arbejder som holdleder i kvalitetsafdelingen i Royal Greenlands fabrik i Maniitsoq siger, at kurset var en øjenåbner, og at hun under kurset indså, hvilke ændringer der skal til for, at hun bliver en god leder.

- Kurset var givende og var en øjenåbner for mig. Jeg har nu lært hvilke ting jeg skal være opmærksom på i forbindelse med mit daglige arbejde som holdleder for mine kolleger, siger 31 årige Arona Levisen.

- Jeg lærte også, hvor vigtigt det er, at gebærde sig positivt overfor medarbejderne, og jeg er også stolt af mine kolleger i laboratoriet, fordi de er så gode til deres opgaver. Ikke mindst indså jeg, at jeg personligt skal arbejde meget mere med mig selv, for at blive en endnu bedre leder for mine kolleger, siger Arona Levisen.

Royal Greenlands HR afdeling fortsætter samarbejde med Nanoq Akademi med et opfølgningskursus for holdlederne i Maniitsoq i ledelsesudvikling i uge 18.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.gl

Foto: RG

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet