Sådan lyder budskabet i én af tre videoer, som Royal Greenland har fået produceret for at tiltrække unge med lyst og vilje til at få en uddannelse på Royal Greenlands trawlere.

I tre videoer fortæller aspiranter og uddannede fagfolk om arbejdet indenfor tre forskellige uddannelses – og arbejdsområder, der kan gennemføres som aspirant ombord på Royal Greenlands trawlere, som styrmand, maskinmester samt fabrikschef.

- Royal Greenland vil gerne være med til at gøre Grønland til en søfartsnation. Derfor vil vi gerne være med til at gøre det maritime erhverv interessant og spændende for ambitiøse og ansvarsbevidste unge, der gerne vil under uddannelse og arbejde til søs i en trawler, siger bemandingschef i Royal Greenland, Mika Heilmann.

De tre videoer der nu kan ses i Royal Greenlands hjemmeside kan ses på både grønlandsk og dansk.

Karriere til søs

Både aspiranter og uddannede søfolk inden for arbejdsområderne styrmand, maskinmester og fabrikschef fortæller i videoerne om deres arbejde samt hvilke krav der stilles, når man er under uddannelse indenfor de tre arbejdsområder ombord på Royal Greenlands rejetrawler Akamalik.

- Vi vil gerne vise de unge, hvordan livet og arbejdet er ombord på en trawler. Vores mål med videoerne er, at få de unge til at kunne identificere sig selv med de personer der medvirker og, at vi kan vække deres interesse til at overveje en karriere til søs, siger Mika Heimann.

Mika Heilmann siger, at ansvarsbevidste unge med interesse for at gennemføre en maritim uddannelse, har mulighed for at komme i betragtning som aspiranter i Royal Greenlands trawlere.

- Ansvarsbevidste unge med interesse og vilje til at arbejde til søs, har mulighed for at komme i betragtning som aspirant i Royal Greenlands trawlere, siger Mika Heilmann.

Videoerne om uddannelse og arbejdet som enten styrmand, maskinmester og fabrikschef ombord på Royal Greenlands trawler Akamalik kan ses her:

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: RG

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet