Johanne Larsen, der deltog i et kursus om god produktionshygiejne på fabrikken i Uummannaq, siger, at god produktions- og personlig hygiejne er de primære prioriteter på Royal Greenlands produktionslokale:

- Jeg må ikke have neglelak og parfume på, når jeg møder op på arbejde, og vi må slet ikke bære smykker, mens vi arbejder, da de kan forringe råvarernes høje kvalitet. Dette er et bevis på, at der værnes meget om vores produkter, siger Johanne Larsen.

Nødvendig viden

Der blev afholdt et kursus om god produktionshygiejne for fabriksmedarbejderne i Uummannaq fra den 14. til og med den 19. september.

Nye fabriksmedarbejdere får udleveret adskillige nødvendige oplysninger og retningslinier om god produktionshygiejne, da det er væsenligt for Royal Greenland at sikre, at nye og gamle fabriksmedarbejdere får et godt indblik om retningslinierne heri.

- Da jeg startede med at arbejde her på fabrikken, fik jeg konstateret, at god produktionshygiejne blev højt prioriteret, og under kurset fandt jeg først for alvor vigtigheden af at bearbejde råvarerne med omhu for at sikre, at produkterne er af høj kvalitet, siger Johanne Larsen.

Louise Jensen, der er kvalitetsleder på Royal Greenlands fabrik i Uummannaq, understreger også, at fabriksmedarbejderne skal i alle tilfælde både have kendskab og oplyses bestandigt om vigtigheden af, at produkterne er af høj kvalitet.

- Fabriksmedarbejderne sørger selv for at sikre, at produktionslokalet holdes rent, og de er også dem, der beskæftiger sig med produktion, hvorfor det er vigtigt, at de har kendskab til arbejdsmetoderne, der sikrer, at produkterne er af høj kvalitet, siger Louise Jensen.

Kurserne, der afholdes på Royal Greenlands fabrikker langs kysten, afvikles i samarbejde med levnedsmiddelskolen INUILI. Tilsvarende kurser skal i den nærmere fremtid også afvikles både i Upernavik, Qeqertarsuaq, Kangaatsiaq og Nuuk.

Royal Greenland afholder kurser for sine fabriksmedarbejdere i de forskellige steder, hvor fabriksmedarbejderne deles op i grupper. 13 fabriksmedarbejdere deltog i kurset, der blev afholdt i Uummannaq.

Tekst: Marie Kuitse Kristensen, mkri@royalgreenland.com

Foto: Louise Jensen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet