You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Indblik i vores hverdag

På arbejdseventyr i Canada med hele familien

Mika Heilmann fra Nuuk er sammen med familien flyttet tværs over Atlanten for at bo og arbejde i Newfoundland, Canada.

Hos Royal Greenland er både personlig udvikling og kompetenceudvikling vigtige prioriteter, og vi arbejder målrettet på at tilbyde medarbejdere på alle niveauer muligheder for dette. En mulighed kan være at arbejde på en af Royal Greenlands faciliteter i et andet land. Et sådan ophold af kortere eller længere varighed er, udover at være en oplevelse for livet for den enkelte, en vigtig vidensdeling mellem afdelinger i en stor international virksomhed.

Med familien til Canada

Da tidligere bemandingschef hos Royal Greeenland, Mika Heilmann fra Nuuk, blev tilbudt stillingen som fabrikschef hos Royal Greenland i Cape Broyle i Newfoundland, Canada, var der ingen tvivl hos familien; den mulighed skulle gribes. Derfor flyttede Mika, hans kone og deres to børn til St. John’s i Canada i marts 2022.

Efter den første indkøringsperiode lykkedes det relativt hurtigt at få skabt en god hverdag for hele familien med en god balance mellem arbejde og fritid. Parrets ældste datter er glad for at gå i skole og har allerede lært sig engelsk, mens deres yngste barn bliver passet hjemme. Mika fortæller: ’Der er selvfølgelig mange praktiske ting, som man skal forholde sig til, når man rejser ud som familie. Vi arbejder heldigvis godt sammen og er gode til at få hverdagen til at fungere'.

Mika trives også rigtig godt i sit daglige arbejde med sine engelsktalende kolleger og er spændt på, hvad fremtiden bringer: ’Vi er her på ubestemt tid, så tiden må vise hvad fremtiden bringer. Jeg er i hvert fald glad for at have fået muligheden for at lære mere af Royal Greenland at kende udenfor Grønlands grænser’.

Mika er efter sin første sæson i Canada faldet så godt til, at han har taget imod en stor forfremmelse til sæsonen 2023, hvor han skal være produktionsleder på Royal Greenlands største fabrik ’Old Perlican’ i Newfoundland, en fabrik 5-6 gange så stor som Cape Broyle.

Royal Greenlands talenter skal ud i verden

 Mika Heilmann er langt fra den eneste medarbejder i Royal Greenland, der har fået mulighed for at arbejde i udlandet. Royal Greenland har nemlig tradition for at tilbyde ansatte forskellige jobmuligheder i udlandet på tværs af koncernen. Jens K. Lyberth, der er direktør for Kommunikation og HR i Royal Greenland, siger: ’Det er helt klart i Royal Greenlands interesse, at vores medarbejdere kender deres arbejdsplads som en international virksomhed. Vi har mange unge og dygtige medarbejdere, som kan bidrage positivt i vores mange afdelinger rundt omkring i verden’.

Se også

Næste nyhed: FIP på hummerfiskeri i Newfoundland går ind i næste fase
...