You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Virksomhederne arrangerer udendørs juletræsdans i Ikamiut

13.12.2018

Personalet i Royal Greenlands anlæg i Ikamiut, fiskere i bygden, Pilersuisoq’s personale samt bygdens øvrige beboere dansede om juletræet udendørs, da Royal Greenlands personale i samarbejde med Pilersuisoq’s personale arrangerede juletræsdans for bygdens befolkning lørdag den 8. december.

- Vi fik arrangeret juletræsdans for bygdens befolkning sammen med Pilersuisoq, hvor vi også fik takket ni fiskere for deres indsats i det forgangne år. Fiskerne i bygden fik i den forbindelse udleveret juleposer fra Royal Greenland, fortæller anlægsleder i Ikamiut Thara Jerimiassen, der også siger at julearrangementet denne lørdag formiddag sammen med Pilersuisoq blev vellykket.

- Da vi ikke selv har et juletræ i vore lokaler, spurgte vi Pilersuisoq om vi kunne arrangere juletræsdans sammen med dem. Juletræsdansen der foregik uden for –og kaffemikken inde i butikken blev en succes, fordi det er meget sjældent at arbejdspladser i bygden laver fællesarrangementer for bygdens beboere. Fiskerne blev også meget glade for vores påskønnelse af deres indsats, siger Thara Jerimiassen.

Efter juletræsdansen uden for bygdens lokale butik, samledes næsten hele bygdens befolkning inde i Pilersuisoq’s lokaler, hvor de fik kaffe, the, saft og småkager.

Der bor cirka 90 mennesker i Ikamiut.

Billeder fra juletræsdansen kan ses under teksten.

Kilder:

Foto: Thara Jerimiassen

Næste nyhed: God krabbesæson i Paamiut
...