You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Mød Royal Greenlands personale ansigt til ansigt

19.09.2018
Mød Royal Greenlands personale ansigt til ansigt i Sisimiut Hallen.

Er du i Sisimiut i weekenden, så kom til årets fiskeri – og erhvervsmesse Polar Fish 2018 i Sisimiut Hallen og få en snak med Royal Greenlands fiskerikonsulenter, eller få informationer om praktik - og uddannelsesmuligheder i Royal Greenland. Folk i foodservice-og detailbranchen og andre interesserede kan også komme for at tale med ansatte i hjemmemarkedet og forhøre sig om muligheder for køb af grønlandsk proviant, eller er du en gæst der bare trænger til en forfriskende smagsprøve, så kom forbi Royal Greenlands stand 12 i Sisimiut Hallen, i dagene fra den 21. til og med den 23. september.

Royal Greenlands personale vil stå til rådighed og tage imod henvendelser fra erhvervsfiskere, folk i foodservice - og detailbranchen, studenter samt undervisere på uddannelsesinstitutioner der er interesserede i at forhøre sig om praktik-og uddannelsesmuligheder i Royal Greenlands land-og søbaserede enheder, samt andre gæster på erhvervs-og fiskerimessen Polar Fish 2018, der bare gerne vil have en smagsprøve af en lille snack af rejer og vintertørret torsk, imens de tager et kig i seværdighederne i Sisimiut Hallen under Polar Fish 2018.

Til rådighed

- Vi vil gerne være til rådighed for fiskere og andre kystnære fiskere for at give mulighed for individuel rådgivning om økonomisk lån for fiskere der indhandler til Royal Greenlands fabrikker. Vi kan også være behjælpelige med udfyldning af ansøgninger til ESU lån for fiskere der har behov for hjælp. Men, vi skal også under fiskeri- og erhvervsmessen undersøge hvilke fiskeriredskaber og udstyr der udstilles, for at se om det udstillede udstyr kan være interessante for kystnære –og jollefiskere, siger fiskerikonsulent i Royal Greenland, Klaus Frederiksen, og fortsætter:

- Jeg opfordrer erhvervsfiskere der kommer til fiskeri- og erhvervsmessen i Sisimiut Hallen, om at komme til vores stand 12 for eventuelt at lave en aftale om en tid til en individuel samtale med én af os to fiskerikonsulenter, der vil stå til rådighed under Polar Fish 2018.

Royal Greenlands hjemmemarked vil gerne markedsføre Royal Greenlands forskellige produkter med henblik på salg til foodservice -og detailbranchen, siger sælger i Royal Greenlands hjemmemarked, Kaassaannguaq Zeeb.

- Vi har et mål om at øge vores salg af vore produkter til kunder indenfor foodservice - og detailbranchen. Ved vores deltagelse i Polar Fish 2018 får vi mulighed for at møde vore faste kunder og eventuelt nye kunder ansigt til ansigt. Vi vil også uddele smagsprøver og uddele spændende opskrifter af vore produkter til interesserede gæster. Derfor vil jeg gerne byde vore kunder, eventuelt nye kunder og andre interesserede velkommen til at møde os i Sisimiut Hallen, siger Kaassannguaq Zeeb.

Du kan møde Royal Greenlands personale i stand 12 i Sisimiut Hallen på nedenstående tidspunkter:

Fredag 21. september kl. 10-17

Lørdag 22. september kl. 11-16

Søndag 23. september kl. 11-16

Næste nyhed: Den positive udvikling i Royal Greenland fastholdes
...