You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Royal Greenland havde konkrete tilbud på jobmesse

17.04.2019

Der var pæn interesse for Royal Greenlands stand, da to unge ansatte i Royal Greenland synliggjorde deres arbejdsplads for studerende, da Ilisimatusarfik arrangerede karrieremesse fredag den 12. april 2019.

Driftskoordinator i Royal Greenlands trawlerafdeling, Mikkel Krogh Søndergård, og HR – junior konsulent, Tina Hansen, kunne i år byde med deres egne karrierehistorier i Royal Greenland, samt konkrete jobtilbud fra Royal Greenlands stand i Ilisimatusarfik.

- Der var en pæn interesse i forhold til antal fremmødte på karrieremessen. Dette skyldtes nok dels vores stand, som var en af de flottere på messen, dels at vi havde noget konkret at tilbyde, i form af vore egne historier om vores karrierer i Royal Greenland, samt konkrete jobtilbud som studentermedhjælper og sommerferiejobs på fabrikkerne i Paamiut og Maniitsoq, siger Mikkel Krogh Søndergård.

Mikkel Krogh Søndergård der sammen med Tina Hansen også deltog også i karrieremessen i 2018, håber på at jobmessen, i fremtiden vil udvikle sig og være til gavn for studerende, arbejdssøgende samt arbejdsgivere.

- Vi er glade for, at Ilisimatusarfik igen i år har arrangeret jobmesse. Vi håber at konceptet fortsat vil udvikle sig, så jobmessen bliver et stærkt produkt til gavn for såvel studerende, arbejdssøgende og arbejdsgivere. Vi håber at se endnu flere studerende fra de andre institutioner i byen, som for eksempel GU og Niuernermik Ilinniarfik til næste år, så vi kan nå endnu bredere ud med de tilbud vi kan tilbyde studerende og færdiguddannede på alle niveauer, siger Mikkel Krogh Søndergård.

Billeder fra Karrieremessen i Ilisimatusarfik kan under teksten.

Næste nyhed: Fiskere på søsikkerhedskursus
...