You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Velbesøgt Kulturnat hos Royal Greenland

24.01.2019

Royal Greenlands Kulturnat 2019 arrangementer i Royal Greenlands trawler Tuugaalik, fabrikken samt hovedkontoret i Nuuk blev velbesøgt i lørdags.

Under Kulturnatten kom cirka 2350 gæster ind til de forskellige aktiviteter i Royal Greenland.

Gæster deltog i aktiviteter

Dørene til Royal Greenlands aktiviteter de tre forskellige steder åbnedes klokken 15:00, hvor familier med børn, par og flokke af venner strømmede til og deltog i de forskellige aktiviteter, som Royal Greenlands personale havde tilrettelagt for Kulturnatten.

Cirka 615 gæster kom forbi Royal Greenlands fabrik. Her blev børn og voksne underholdt med fiskedam, gættelege, fiskepuslespil og fik smagt på fersk hellefisk og vintertørret torsk. Voksne nød kaffe, the og kager, og børnene fik saftevand, inden de fortsatte deres kulturnat på besøg enten på trawleren Tuugaalik eller hovedkontoret.

På hovedkontorets reception tog Royal Greenlands HR afdeling imod gæster og delte pjecer ud om uddannelsesmuligheder til lands og til havs, imens bemandingsafdelingen viste video om uddannelsesmuligheder som officer samt en video om Royal Greenlands to nyeste trawlere Sisimiut og Avataq, der kommer i drift i løbet 2019.

På hovedkontorets kantine var det især køkkenchefens kokkerier af Sea dogs og fiskesuppe, der tiltrak de mange gæster, der spiste, imens to unge talentfulde guitarister René Brandt Løvstrøm og Kaaleeraq Kristoffersen underholdt. Næsten 300 gæster tippede med i Tip 13 quizen, imens cirka 100 voksne besøgende deltog i dysten om at pille flest rejer på et minut. Mere end 50 helt små børn fik malet deres ansigter, imens større børn deltog i tegnekonkurrencen.

725 gæster besøgte trawleren Tuugaalik, hvor kokken om bord serverede ”qaleralilaat” en fiskesuppe af hellefisk. Gæsterne fik mulighed for at se skibet fra broen, lasten og spise eller drikke the og kaffe i kantinen, hvor de også fik mulighed for at udfyldte Tip 13 quizen frem til klokken 19:00.

Billeder fra Kulturnatten i Royal Greenland ses under teksten.

Næste nyhed: Tag bussen til Royal Greenland på Kulturnatten 2019
...