You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Royal Greenland åbner dørene op på Kulturnatten

17.01.2020

Flere af Royal Greenlands fabrikker og anlæg i byer og bygder på kysten åbner dørene op for offentligheden på Kulturnatten.

14 fabrikker og anlæg byder deres by- og bygdefæller velkommen på deres arbejdspladser på Kulturnatten. Nogle, vil fremvise deres arbejdsplads, fortælle om deres produktion og muligheder for lærepladser samt lave konkurrencer, imens andre vil åbne dørene op til en komsammen over en kop the eller kaffe.

Royal Greenland Upernavik åbner dørene op for gæster klokken 15:00 og tilbyder deres gæster smagsprøver, rejepilningskonkurrencer, samt give information om uddannelsesmuligheder på Royal Greenland Upernavik. Fabrikken i Upernavik har åbent frem til klokken 18:00.

Royal Greenland Innaarsuit åbner dørene op klokken 13:00. Her vil gæster få fremvist fabrikkens produktionsanlæg, samt blive inviteret til kaffe og the på anlæggets kantine frem til klokken 15:00

Royal Greenland Nutaarmiut åbner dørene op for besøgende klokken 17:00, og vil frem til 19:00 underholde deres gæster med konkurrencer og udskænke kaffe, the og kager.

Royal Greenland Uummannaq åbner dørene op klokken 17:00, hvor gæster frem til klokken 19:00 vil tilbudt en guidet sightseeing i det moderne fabriksanlæg og blive budt på kaffe, the og kager i fabrikkens kantine. Alle besøgende gæster, børn som voksne, vil få udlevet et lod, og deltage i en lodtrækning om spændende præmier.

Royal Greenland Ikerasak har åbent hus for bygdens befolkning fra klokken 13:00 og der vil udskænket kaffe, the og kager til klokken 14:00.

Royal Greenland Ukkusissat åbner dørene op klokken 13:00. Medarbejde i Ukkusissat vil til klokken 14:00 fortælle deres gæster om deres produktion af hellefisk og torsk, samt udskænke kaffe, the og kager for deres gæster.

Royal Greenland Saattut åbner anlægget for besøgende gæster fra klokken 15:00, og vil frem til klokken 18:00 byde deres gæster på kaffe, the og kager samt saft og æbler for de mindre gæster.

Royal Greenland Saqqaq der er nyrenoveret kan tilses af befolkningen fra klokken 13:00 til kokken 15:00. Medarbejdere i Saqqaq vil udskænke håndmadder af rejer og røgprodukter til deres gæster.

Royal Greenland Qasigiannguit har åbent på Kulturnatten fra klokken 13:00 til 15:00. Her vil personalet fortælle om produktion af hellefisk, antal tons der produceres, samt fremvise en kortfilm om produktion af hellefisk i fabrikkens kantine. Besøgende vil også få mulighed for at se arbejdstøj, emballage, bakker og rammer til indfrysning. Der vil være information om smedens arbejde på fabrikken, om hygiejne og om bakterieprøver. Personalet på fabrikken vil udskænke smagsprøver af fiskefrikadeller samt lave tipskonkurrence for deres gæster.

Royal Greenland Kangaatsiaq inviterer deres byfæller til sightseeing på deres arbejdsplads samt en komsammen til udskænkning af frugt og grønt fra klokken 14:00 til klokken 16:00

Royal Greenland Ikamiut åbner dørene op klokken 15:30, og gæsterne vil frem til klokken 17:00 blive underholdt med en quiz, og børnene med en tegnekonkurrence. Der vil også blive serveret kaffe, the og kager.

Royal Greenland Niaqornaarsuk åbner dørene op for gæster klokken 10:00. Medarbejdere på fabrikken vil frem til klokken 12:00 fortælle om produktion af fisk fra indhandling til salg. Der vil blive serveret af kaffe, the og kager for besøgende gæster.

Royal Greenland Sarfannguit åbner dørene op klokken 17:00. Her vil gæster frem til klokken 19:00 blive underholdt med forskellige konkurrencer, samt blive inviteret til kaffe, the og kager med medarbejdere på anlægget.

Royal Greenland Nuuk åbner broen op for gæster i den nye trawler Avataq klokken 15:00. Her vil gæster blive budt velkommen ombord af besætningen, der skal vise det topmoderne skib og udstyr, samt servere lidt godt til ganen.

Efter besøg i Avataq kan borgere i Nuuk gå direkte ind i det gamle, røde pakhus på Atlantkajen for at se Royal Greenlands andre aktiviteter på Kulturnatten 2020. Her sætter Royal Greenlands medarbejdere i forskellige afdelinger på hovedkontoret, fokus på fiskeriet og råvarernes vej fra hav til bord.

Trawleren Avataq bliver navngivet på Atlantkajen klokken 13:00, og i den forbindelse afslutter Royal Greenland Kulturnat-arrangementerne med et festfyrværkeri klokken 19:00 på Atlantka-jen.

Royal Greenland byder gæster velkommen på nævnte anlæg og fabrikker på Kulturnatten 2020.

Næste nyhed: Kom, se og oplev Royal Greenland på Kulturnatten 2020
...