You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Kommunikationsafdeling udvides

15.01.2021

Som et led i en organisationsændring i Kommunikation tiltræder Masaana Egede som ny Koncern Kommunikationschef i Royal Greenland mandag den 1.februar 2021.

Masaana kommer fra en stilling som Kommunikationschef i Air Greenland og har arbejdet en del år som Radiochef i KNR.

Kommunikationsafdelingen arbejder på at ændre Royal Greenlands intranet ”Ruujaaleeraq” til at omfatte hele Royal Greenland, så den interne kommunikationskanal kan medvirke til øget samarbejde på tværs af afdelinger, anlæg, trawlere og landegrænser. Når det nye intranet kommer op at køre vil der være et større område at dække, hvilket også vil afføde øget produktion af nyheder fra hele organisationen. Royal Greenland vil fortsætte med at øge virksomhedens synlighed i højere grad blandt andet gennem de sociale medier. Koncern kommunikationschef refererer til Direktør for Kommunikation og HR, Jens K. Lyberth.

Inga Dora G. Markussen, der selv har ønsket at fratræde som Koncern Kommunikationschef, tiltræder i en ny stilling som Projekt- og Kommunikationskonsulent hvor hun har opgaver både i Kommunikations- og HR-afdelingen. Hun har været i Royal Greenland i tre år, først som Uddannelseschef inden hun tiltrådte som Koncern Kommunikationschef 1.oktober 2019 og vil fremover referere til denne stilling.

Næste nyhed: Ny fabrik i Nuussuaq åbnet
...