You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Dette års elev-bootcamp var en succes

19.08.2022

Royal Greenland optager nye elever hvert år, og disse elever får mulighed for at deltage i virksomhedens elev-bootcamp, som har til formål at skaffe dem redskaber til at gennemføre deres uddannelse.

Bootcampen har til hensigt at styrke elevernes kompetencer, og give dem redskaber til at håndtere udfordringer i privat- og arbejdsliv

Årets elev-bootcamp blev afholdt den i Nuuk mellem den 15. og 17. august. Sisorarfiit bygningen ved skiliften dannede rammerne om den vellykkede bootcamp, hvor tre ansatte fra Royal Greenlands HR-afdeling stod for undervisningen.

Forløbet kommer tæt på elevernes personlige udfordringer hvilket kan være hårdt for nogle deltagere.

  • Udover at præsentere Royal Greenland for eleverne, har vi allermest fokus på personlig udvikling og teambuilding. Forløbet med personlig udvikling kan være svær for enkelte deltagere, som har oplevet svære ting i deres liv. Det ender somme tider i gråd, men det resulterer altid i følelsesmæssig lettelse, fortæller underviser Ungaaq Abelsen, som til dagligt er uddannelseskonsulent i Royal Greenlands HR-afdeling.

Undervisere

Elever

Elever

Bootcamp

Bootcamp

Redskaber til livet  

Ni forventningsfulde elever fra Nuuk og Sisimiut deltog i den intense bootcamp som foregik fra morgen til aften. Blandt eleverne deltog den 25-årige Aka Thor-Møller.

  • Jeg har hørt om bootcampen og havde forventninger om at lære noget om personlig udvikling. Vi blev delt op i tre hold, og der blev fremlagt forskellige redskaber og modeller, som vi skulle lære at bruge. Jeg føler at jeg har fået redskaber til at håndtere forskellige ting, ikke kun i arbejdslivet, men også på privatfronten, fortæller Aka, som er praktikant hos lønafdelingen og andetårs elev i akademiuddannelsen i økonomi- og ressourcestyring.

Bootcampen rundes af med en evaluering fra eleverne, hvor overvejelserne bliver brugt konstruktivt til eventuelle forbedringer på elevfronten.

  • Vi bruger også bootcampen til at forbedre virksomhedens indsats på elevfronten. Vi lytter til eleverne og vil gerne vide hvad vi kan forbedre, fordi vi ønsker at bidrage til et godt uddannelsesforløb. Vores primære fokus er at hjælpe eleverne med at kunne færdiggøre deres uddannelse, og det mener jeg helt klart af vi opfylder, afslutter Ungaaq Abelsen.

Royal Greenland arbejder specifikt med FN´s verdensmål nr. 4, som omhandler kvalitetsuddannelse i lokalsamfund, for at være med til at løfte uddannelsesniveauet i landet.

Royal Greenland ønsker eleverne al held og lykke i fremtiden.

Næste nyhed: Nataarnaq kommer hjem med kæmpefangst
...