You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

I Japan bringer Narui Royal Greenland helt tæt på kunderne

11.10.2022

Royal Greenland er en international virksomhed, og hver dag bidrager medarbejdere ude i verden til at løfte koncernen. En af dem er Hidehito Narui.

Royal Greenland har gennem de senere år øget salget globalt.

Særligt i Asien, hvor Japan er det land, Royal Greenland har været til stede i længst tid. Her sælges primært hellefisk, snekrabber og koldvandsrejer.

Hidehito Narui arbejder som sales manager i Japan og har i syv år været en vigtig medarbejder for Royal Greenland.  

- Jeg er stolt af at bidrage til at udvikle Grønlands økonomi og lokalsamfund ved at sælge vores produkter i Japan og over hele verden. Gennem Royal Greenlands salg kan vi gøre en direkte forskel for Grønlands fiskere og interessenter, fortæller han.

Hidehito Narui har primært kontakt med kunder i form af supermarkeder og foodservicevirksomheder på det japanske marked.

Høj kvalitet løfter salget

Royal Greenlands produkter har en høj kvalitet, og det har Hidehito Narui oplevet flere gange have en direkte betydning.

Han har for eksempel oplevet, at en kunde har opsagt samarbejdet til fordel for en konkurrent, der har billigere produkter. Kort tid efter er kunden dog vendt tilbage til Royal Greenland.

- I de situationer kan jeg virkelig mærke styrken i vores produkter. Det gør mig stolt på vegne af alle, der har noget at gøre med vores produkter, og samtidig er det en stor tilfredsstillelse at lykkes med salget, forklarer han.

Godt salg kan sprede kendskabet til Grønland

I Japan er der en lang og stolt historie med fisk og skaldyr i madkulturen.

Derfor ved Hidehito Narui, at højkvalitetsprodukter opnår stor anerkendelse, og at forbrugerne generelt gerne vil betale for god kvalitet.

- Nordatlantiske produkter har høj kvalitet, og derfor er de relativt populære i Japan. Jeg er glad for at sælge disse produkter, og samtidig gør det mig glad at være med til at sprede kendskabet til Grønland, siger han og uddyber:

- Jeg håber, at vores gode produkter kan være med til, at flere får interesse i Grønland og resten af Nordatlanten.

Royal Greenland har 849 ansatte uden for Grønland, der alle bidrager til at sælge vores nordatlantiske produkter. Royal Greenland har 36 ansatte i Asien, hvoraf 28 er tilknyttet kontoret i Japan.

Næste nyhed: Udenlandsk arbejdskraft
...