You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Medarbejderkursus skaber sammenhold

16.05.2023

I Royal Greenlands fabrik i Qasigiannguit arbejder positive humørspredere og ledere, som værdsætter deres medarbejdere. Medarbejderkurset Sulisa+ har været med til at bane vejen frem mod en endnu bedre arbejdsplads.

I Royal Greenlands fabrik i Qasigiannguit arbejder positive humørspredere og ledere, som værdsætter deres medarbejdere. Medarbejderkurset Sulisa+ har været med til at bane vejen frem mod en endnu bedre arbejdsplads. 

I april blev der afholdt en opfølgning på medarbejderkurset Sulisa+ for fabriksmedarbejderne i Qasigiannguit. Kurset blev afholdt første gang i 2021, og derfor var det tid til at følge op i år.

Genopfriskning

Opfølgningen på kurset fokuserede på at genopfriske de værdier og målsætninger, der var blevet sat under tidligere forløb. Både kurset og opfølgningen er gået over kursisternes og medarbejdernes forventninger.

  • Opfølgningen på kurset har været rigtig rart. Vi fik genopfrisket de fælles værdier, som vi udarbejdede under det tidligere Sulisa+ forløb i 2021. Vi fik også nye værktøjer til at arbejde videre med vores værdier i fabrikken. Jeg glæder mig til at følge det videre arbejde, og vi har arrangeret kvartalsvise ledergruppemøder for at drøfte status løbende, fortæller fabrikschef i Qasigiannguit, Hans Grønvold.

Månedens medarbejder

Et af initiativerne, der skal være med til at skabe en bedre arbejdsplads, er kåring af månedens medarbejder. Kåringen sker på de månedlige møder i fabrikken.

  • Qasigiannguit fabrik er én af vores flotteste fabrikker med den flotteste udsigt. Fabrikken er fyldt med positive humørspredere. Man kan tydeligt mærke, at lederne går op i deres medarbejdere. Kåring af månedens medarbejder skaber større sammenhold i hele fabrikken, fortæller udviklingskonsulent i Royal Greenlands HR-afdeling, Nina Heilmann Larsen.
Nina Heilmann Larsen, udviklingskonsulent i Royal Greenland, under sejlturen til Qasigiannguit

Udover at kåringen skaber et større sammenhold, giver den naturligvis også anledning til at fejre medarbejdere, som gør en god indsats. Tiden efter opfølgningen skal bruges på at sætte nye målsætninger for, hvordan man kan skabe en endnu bedre arbejdsplads.

Medarbejderkurset Sulisa+

Medarbejderkurset Sulisa+

  • Medarbejderkurset Sulisa+ er skræddersyet til Royal Greenlands større fabrikker
  • Kurset er allerede blevet afholdt i 17 forskellige steder
  • Over 500 mennesker har deltaget i kurset
  • Kurset udvikles løbende og vil blive afholdt i endnu flere steder i de kommende år

Næste nyhed: Spørgsmål og svar om Nutaaq
...