You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

25 års jubilar fejret i Saattut

05.06.2018

41 årige Arne Zeeb fra Saattut, fejrede mandag den 4. juni 2018 25 års jubilæum som medarbejder på Royal Greenlands fabrik i Saattut. Arne Zeeb fik i dagens anledning et diplom der er underskrevet af formand for Naalakkersuisut, Kim Kielsen, samt en pengegave fra Royal Greenland som tak for tro tjeneste i 25 år.

- Jeg er stolt og glad for opmærksomheden på min 25 års jubilæum som medarbejder på Royal Greenlands fabrik i Sattut, siger Arne Zeeb, der blev fejret på arbejdspladsen med kaffe, the og kager sammen med sine søskende, forældre samt kolleger.

- Det er dejligt at min arbejdsplads vil fejre dagen for mig sammen med min familie og kolleger.

Arne Zeeb der til dagligt arbejder i indhandlingen med at betjene fabrikkens kran var kun 16 år da han startede på fabrikken i Saattut.

- I løbet af de 25 år der nu er gået, har arbejdsforholdende ændret sig gevaldigt til det bedre. Dengang jeg startede indhandlede vi blot fiskernes fangst og frøs det ned. I dag har vi langt bedre tekniske redskaber og producerer de indhandlede produkter til færdigvarer. Derfor er arbejdet på fabrikken blevet lettere. Men, vi har stadig meget at lave, derfor arbejder jeg ofte seks dage om ugen, siger 25 års jubilaren, der ikke kan forestille sig at flytte andet sted- ej heller lave noget andet.

- Jeg forestiller mig, at jeg skal arbejde på fabrikken i mange år endnu, siger Arne Zeeb.

Næste nyhed: Fra dæk til bro
...