You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Præmierne vakte glæde hos vinderne

25.01.2018

Royal Greenland arrangerede Tip 13 konkurrence med forskellige præmier på Kulturnatten 2018. Første præmien bestod af en kasse rejer, en kasse snekrabber og en kasse Nutaaq Cod. Vinderen er nu fundet, og det skete ved en lodtrækning blandt konkurrence deltagere, der har svaret 13 rigtige spørgsmål.

Vinderen af første præmien blev René Kvist. René Kvist blev rigtigt glad da blev informeret om sin præmie.

- Jeg er meget glad for at have vundet første præmien. Vi skal servere Royal Greenlands produkter når vi holder kaffemik. Men jeg bliver nødt til at rydde op i vores fryseren først, da der ikke er så meget plads. Det er dejligt at vinde en præmie. Jeg troede ellers ikke på det, da jeg blev ringe op, siger en glad René Kvist.

Anden præmien består af en kasse rejer og en kasse Nutaaq Cod. Vinderen af anden præmien havde besvaret 12 rigtige ud af 13 spørgsmål. Vinderen af 12 rigtige svar blev Emma Larsen.

- Det er dejligt at vinde. Min bedstefar elsker rejer, så han må spise rejer når som helst, når han har lyst. Det er jo en hel kasse rejer, så vi vil spise dem når vi spiser grønlandsk mad, siger Emma Larsen.

Tredje præmien er en kasse Nutaaq Cod, og vinderen havde besvaret 11 rigtige ud af 13. Kristian Olsen blev trukket som vinder, og han blev overrasket, da han fik besked på at han havde vundet tredje præmien.

- Det er dejligt at vinde. Jeg har ikke fanget så mange torsk i sommers, så jeg er heldigt. Jeg er sikker på, at jeg vil invitere nogen jeg kender til middag, siger Kristian Olsen.

Børnene var også med

Der var også en tegnekonkurrence for børn i Kulturnatten i Royal Greenland. Opgaven gik ud på at børnene skulle tegne Royal Greenlands trawler ”Akamalik”. Præmien er et gavekort på 500 kroner til legekæden i Nuuk Center. Vinderen af tegnekonkurrence blev Juno Mikaelsen på 8 år.

- Jeg tager til legekæden og kigger efter legetøj som jeg vil have, siger Juno Mikaelsen.

Kristian Olsen blev trukket som vinder af tredje præmien, der består af en kasse Nutaaq Cod.

Vinderen af anden præmien havde besvaret 12 rigtige ud af 13 spørgsmål. Vinderen af 12 rigtige svar blev Emma Larsen.

Juno Mikalelsen vandt præmien af tegnekonkurrencen for børn. Juno vandt et gavekort på 500 kroner til Legekæden.

Vinderen af første præmien blev René Kvist. På billedet har René Kvist netop hentet sin præmie.

Kilder:

Foto: John David Eriksen

Næste nyhed: Kulturnatten i Royal Greenland blev et tilløbstykke
...