You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Royal Greenland godkender årsresultat for 2023 og vælger nye bestyrelsesmedlemmer

28.05.2024

Fredag den 17. maj 2024 godkendte Royal Greenland årsresultatet for 2023 på deres årlige generalforsamling i Nuuk, hvor bestyrelsesmedlemmer også blev valgt.

Generalforsamlingen, ledet af advokat Thor Suhr, blev indledt af bestyrelsesformand Malîna Abelsen og Formand for Naalakkersuisut Múte Bourup Egede. Hele aktiekapitalen var repræsenteret, og generalforsamlingen blev erklæret lovlig og beslutningsdygtig.

På dagsorden var der også valg af bestyrelsesmedlemmer. Malîna Abelsen, Niels Thomsen, Preben Sunke og Arnannguaq Holm Olsen blev genvalgt, mens Janne Moltke-Leth og Karsten Høy blev valgt som nye medlemmer. Susanne Christensen, Jesper Højer og Johanne Jensen udtrådte af bestyrelsen.

Janne Moltke-Leth er tidligere kommerciel direktør i Københavns Lufthavn og CEO hos Kolpin Hotels, og Karsten Høy er blandt andet tidligere direktør i Selvstyrets erhversfremmeselskab Nalik Ventures og har været direktør i Greenland Ruby.

Administrerende direktør Susanne Arfelt Rajamand fremlagde årsrapporten for 2023, som blev enstemmigt godkendt. Årets resultat, blev fordelt efter forslag fra bestyrelsen uden udbetaling af udbytte.

EY Godkendt Revisionspartnerselskab blev genvalgt som revisor.

Generalforsamlingen blev afsluttet uden yderligere bemærkninger. Det er muligt at se en video af streamingen fra generalforsamlingen og den præsentation der blev lavet af medarbejdere fra Royal Greenland før generalforsamlingen gik i gang HER.

Vi glæder os over det godkendte årsresultat og byder velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer, som skal være med til at sikre Royal Greenlands fortsatte udvikling og succes. Vi takker alle aktionærer og medarbejdere for deres engagement og støtte.

Næste nyhed: Royal Greenland A/S offentliggør i dag årsregnskabet for 2023
...