You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Talenter på Bootcamp

07.02.2019

20 talentfulde holdledere fra Royal Greenland gennemfører Bootcamp med fokus på teamledelse.

Royal Greenland Academy gennemførte en intensiv Bootcamp i dagene 28.-31.januar i Kangerlussuaq med deltagelse af 20 holdledere fra virksomhedens fabrikker og anlæg. Det er første gang Royal Greenlands uddannelsesakademi inviterer talentfulde ledere på en Bootcamp, som tidligere har været forbeholdt elever og lærlinge samt officersaspiranter. Her får deltagerne tilegnet sig mere viden om Royal Greenland, får indsigt i sit personlige lederskab gennem aktiv læring på det fysiske som psykiske plan over tre en halv dag.

I sidste uge var det så 20 talentfulde holdlederes tur til at gennemføre en Bootcamp, hvor de blev introduceret til ”teamledelse” – en ledelsesvinkel, hvor den enkelte – gennem teori og praktiske øvelser – ser effekten og affekten i at arbejde tættere sammen.

- Mange af Royal Greenlands ledere er vant til at være i bevægelse samt konkret erfarende. Derfor var det vigtigt med træningssekvenser med høj grad af deltagelse og eftertænksomhed. Hele set-up'et skal give dem en lyst og naturlighed i at gøre ”det samme” når de vender tilbage på deres anlæg eller fabrik. Bootcampen forsøger at trække hverdagen ind i læringsrummet og tilpasser situationerne til ledernes udgangspunkt, fortæller Linda Larsen psykolog og Bootcamp instruktør.

Som et ekstra krydderi på teamledelse blev lederne beriget med indlæg som også relaterede til de udfordringer de møder i dagligdagen. Hans Lars Olsen, fabrikschef i Sisimiut gav holdlederne indsigt i LEAN-principperne der kort fortalt handler om, at man ønsker at skabe værdi for kunderne ved hjælp af den mindst mulige indsats og mindst spild. Line Poulsen fra HR-afdelingen gav holdlederne indsigt i medarbejderomsætning og fastholdelse af medarbejdere. Indlæggene gav gode drøftelser blandt lederne hvad der skal til for at bringe trivsel ind i medarbejdernes hverdag.

Efter en vellykket Bootcamp for talentfulde holdledere er nu alle kommet hjem til deres respektive fabrikker og anlæg med en forståelse for rollen som teamleder, der kan opnå resultater og løse opgaver sammen med

Næste nyhed: Royal Greenlands magasin Navigatio er udkommet
...