You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Royal Greenland donerede 116.258 kroner til Neriuffik

31.10.2022
Royal Greenland modtog et diamant banner for donationen

Royal Greenlands medarbejdere på kysten formåede endnu engang at indsamle et stort beløb til Neriuffiit Kattuffiat, Kræftens Bekæmpelse i Grønland.

To medarbejdere fra hovedkontorets trawlerafdeling, Agathe Dahl Thorleifsen og Brian Rosing Kleist, stod for den fornemme opgave at aflevere virksomhedens donation på 116.258 kr. under den direkte udsendelse på TV i fredags.

- Jeg er stolt og beæret over at kunne på vegne af alle vores kolleger på kysten, aflevere den store check til den vigtige organisation. Det var rørende at deltage til det store show, som har til formål at støtte kræftramte og deres pårørende, fortæller Brian Rosing Kleist.

Beløb stiger hvert år

Traditionen tro, kunne Royal Greenlands medarbejdere på fabrikker og anlæg på kysten, medarbejdere på trawlere og på hovedkontoret i Nuuk, bidrage til Neriuffik’s store landsindsamling gennem et løntræk, som til sidst bliver fordoblet af Royal Greenlands sponsorudvalg.

Jens K. Lyberth, direktør for Kommunikation og HR i Royal Greenland, er taknemmelig for den smukke gestus, som endnu engang er ydet af medarbejderne.  

- Alle kan blive ramt af kræft. Ofte må man forlade familien og hjembyen, for at komme i behandling i Danmark. Derfor er det virkelig flot af medarbejderne at samle så mange penge ind til landsindsamlingen, da pengene kan være med til at sikre, at de ramte familier kan være sammen under den svære tid, siger Jens K. Lyberth.

Udover donationen fra medarbejderne, donerede Royal Greenland mad til et velgørenhedsarrangement for Neriuffik, som blev afholdt i Taseralik i Sisimiut. Sidste år i 2021, formåede medarbejderne i Royal Greenland at indsamle 108.085,20 kroner til Neriuffik.

Næste nyhed: Mika Heilmann
...