You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Nyt fra Grønland

Royal Greenland bringer international erhvervsprofil ind i koncernledelsen

08.11.2023

Hollandske Robert-Jan Treebus overtager det globale salgsansvar efter Bruno Olesen, som går på pension til årsskiftet.

Med Royal Greenlands målsætning om bred afsætning med solid risikospredning på tværs af markeder i hele verden, har det i ansættelsesprocessen været afgørende at sikre en stærk international profil til stillingen som Executive Vice President Global Sales.

Med mere end 25 års erfaring indenfor en bred vifte af kommercielle funktioner indenfor FMCG er Robert-Jan Treebus et særdeles godt match til Royal Greenland. Treebus kommer senest fra en stilling som Vice President Marketing & Sales hos Advanced Power Solution på det europæiske marked. Tidligere har han været Vice President Sales hos Glatfelter i USA og har bestridt en række stillinger hos Unilever i 4 forskellige lande, hvor bl.a. kategoristrategi, strategi og kundeporteføljestyring var en del af hans ansvarsområder.

Treebus tiltræder hos Royal Greenland d. 13. november og vil således arbejde tæt sammen med Bruno Olesen frem mod årsskiftet. CEO Susanne Arfelt Rajamand siger om skiftet:

”Jeg ser frem til at introducere Royal Greenland organisationen for Robert-Jan Treebus. Hans internationale profil og gode energi vil blive et plus for virksomheden. Samtidig vil jeg gerne takke Bruno Olesen for sin mangeårige indsats og for at han med sin indgående brancheerfaring vil være til rådighed for Robert-Jan Treebus i en overgangsperiode.”

Treebus er vokset op i Holland, hvorfra han har en Masters i Management & Organization, senere suppleret med forhandlingsteknik, kommunikations- og medietræning samt Toplederkursus fra ESSEC i Paris. I løbet af sin karriere har han boet i Holland, Tyskland, USA, Polen og Belgien, og vil i forbindelse med sin ansættelse hos Royal Greenland få primær base i Danmark, hvorfra der er let adgang til de internationale markeder og til Grønland.

Robert-Jan Treebus

Robert-Jan Treebus

”Jeg er virkelig beæret over at blive en del af Royal Greenland, en virksomhed som er rig på historie, en forpligtelse til bæredygtighed og en passion for at levere exceptionelle fisk og skaldyrsprodukter. Jeg ser frem til at blive en del af et bemærkelsesværdigt hold og til at bidrage til virksomhedens succes,” fortæller Treebus. 

For yderligere information kan CEO Susanne Arfelt Rajamand kontaktes på + 299 56 02 08

Næste nyhed: Royal Greenland følger prisudviklingen på det globale marked
...